Skully Tattoo Banner

JOUW EIGEN SKULLY:


Alles begint uiteraard met een uniek ontwerp. Jij bepaalt in hoofdlijnen het thema en eventuele specifieke wensen worden door
mij vertaald in een speciaal voor jou ontworpen Skully. Behalve maatwerk zijn er ook voldoende zogenaamde Wanadoo Designs. Dit zijn ontwerpen die ik persoonlijk graag zou willen tatoeëren.

Alle ontwerpen en de tattoos zijn black and grey (zwart/wit) in combinatie met één kleur. Meestal is dit de kleur rood maar dat mag ook een andere kleur zijn. In verband met de plaatsing is het belangrijk om vooraf te weten dat Skullys ongeveer 15cm groot zijn. Dat wil dus zeggen dat Skully's niet zomaar op elke willekeurige plek op het lichaam getatoeëerd kunnen worden.

Skully Tattoo Jouw Eigen Skully

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK:

Allereerst wordt er een Skully speciaal naar jouw wens ontworpen.
• Je krijgt uite
raard altijd eerst het ontwerp ter beoordeling te zien.
Indien goed bevonden wordt er een afspraak ingepland voor het aanbrengen van de tattoo.
• De tattoo wordt getatoeëerd tijdens deze Tattoo-afspraak. (Gemiddeld 3uur.)
• Drie á vier weken later wordt de tattoo gecontroleerd op eventuele gebreken.
• Indien nodig wordt een tweede afspraak ingepland om je tattoo bij te werken.

Er is altijd ruimte voor eventuele kleine aanpassingen in het ontwerp. Voor grotere aanpassingen kunnen er mogelijk extra kosten aan verbonden zijn in verband met het extra werk.

Kun je niet wachten en wil jij ook jouw eigen skully door mij laten ontwerpen en tatoeëren? Dan ben je van harte welkom om jouw ideeën te komen bespreken.

 

© DISCLAIMER ©
De ontwerpen blijven ten alle tijden mijn eigendom en mogen uitsluitend door mij worden gebruikt. Het is niet toegestaan zelf, of door derden, wijzigingen aan te brengen in de ontwerpen. Ook is het niet toegestaan ontwerpen te gebruiken voor andere doeleinden.
Mocht je misbruik en/of gekopieerd werk van mij zien, neem dan contact met mij op.

Facebook Instagram Whatsapp Spotify Email Pinterest TikTok

 

 

BEZOEK OOK EENS:

!! CREATIVITEIT ZIT IN MIJN DNA !!